Acces bars Rotterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere behandelmethode om stress te verlagen? Ontdek dan de behandelmethode Acces BARS in Rotterdam. De behandelmethode is bijzonder effectief als stress hulp. Het is als het ware een ‘delete-knop’ net zoals bij een pc. Als life coach in Rotterdam kan ik je helpen om stress aanzienlijk te verlagen. De behandeling is zeer comfortabel en zorgt direct voor ontspanning. Zou je graag gedachten, gevoelens en emoties die ervoor zorgen dat je vastzit willen loslaten? Plan dan een afspraak in met mij!

Acces bars Rotterdam

Hoe werkt de behandelmethode Acces BARS in Rotterdam?

Acces BARS is een bijzondere behandelmethode bij stress. Het werkt als een soort reset van je geest om zo los te kunnen laten van gedachten van emoties. Als coach in Rotterdam raak ik 32 punten licht aan op het hoofd zodat je volledig kunt ontspannen. Je kunt dan loslaten van gedachten, gevoelens en emoties die je belemmeren in het dagelijks leven. Vaak zorgen deze gedachten en gevoelens voor negatieve vaste patronen. Die vaste patronen doorbreken we door een Acces Bars behandeling.

De behandeling voelt zeer comfortabel waardoor je direct kunt ontspannen. Ik combineer deze behandeling vaak met een persoonlijk gesprek. Zo krijg ik inzicht op jouw huidige situatie zodat ik je kan helpen bij het verlagen van stress in het dagelijks leven. Want teveel stress kan leiden tot geestelijke en lichamelijk klachten. Het liefst wil je een burn-out voorkomen maar als je al met een burn-out kampt, dan kan een Acces BARS behandeling jou enorm helpen.

Acces bars Rotterdam

De Acces BARS Class Rotterdam

Zou je deze behandelingsmethode willen leren? Dat is zeker mogelijk! Ik heb een speciale Acces BARS Class ontwikkeld waarbij je de technieken leert. Het is een eendaagse training waarbij je les zult krijgen van een gecertificeerde facilitator. Na afloop ontvang je een complete handleiding voor de fijnste details en een certificaat. Drankjes, snacks en een lunch zijn inbegrepen! Je kunt je gemakkelijk aanmelden via de website. Mocht de training op een datum vallen die niet uitkomt? Neem dan gerust contact op.

Neem gerust contact op als je vragen hebt over Acces BARS in Rotterdam

Als je vragen hebt over Acces BARS in Rotterdam of als je graag een datum wilt inplannen voor een training, kun je gerust contact met mij opnemen. Je kunt je vragen stellen via het online formulier op de website of stuur een email naar info@rubypichel.com. Acces BARS is echt dé methode om stress te verlagen. Twijfel niet en trek tijdig aan de bel!