Access Bars

Access BARS® is een behandelmethode die onder meer gebruikt kan worden bij stress hulp. Deze behandeling draagt bij aan het verlichten van stress zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Bij een Access BARS® sessie worden er 32 punten op het hoofd licht aangeraakt waardoor je kunt loslaten wat je zwaar maakt en niet van jou is. Het is alsof je op de “delete-knop” drukt op je pc of laptop. Alle gedachten, gevoelens en emoties die ervoor zorgen dat je vast zit en waardoor je constant dezelfde patronen herhaalt in je leven, zul je kunnen loslaten.

De Access BARS® behandeling voelt comfortabel, waardoor je je tijdens de behandeling al meer kunt ontspannen. Het doel is om de emoties en gedachtes die je welzijn op negatieve wijze beïnvloeden, los te laten. Access Bars® is één van de behandelmethodes die ik gebruik om stress bij je weg te nemen. Als welzijnscoach ga ik daarnaast ook uitvoerig met je in gesprek, om samen met jou na te gaan hoe je minder stress kunt ervaren in het dagelijkse leven. Stress is een emotie die ons soms kan helpen, maar te veel stress belemmert ons eigenlijk alleen maar. Bovendien kan veel stress ook tot een burn-out en fysieke klachten leiden. Ook wanneer je al met een burn-out kampt, kan ik onder meer gebruik maken van Access BARS® om je te behandelen.

De Access BARS® Class

Ben je reeds bekend met Access BARS® en ben je geïnteresseerd in het volgen van een Access BARS® Class, meld je dan aan via de website. Indien er geen training is gepland op een datum wat voor jou uitkomt, dan zullen we in overleg een datum plannen. Tijdens deze eendaagse training leer je de Access BARS® techniek van een gecertificeerde facilitator, ontvang je een complete handleiding en een officieel Access Consciousness® certificaat. Drankjes, snacks en lunch zijn inbegrepen in de training. 

Neem bij vragen gerust contact met me op

Wanneer jij veel last hebt van stress, raad ik je aan om een behandelplan op te stellen. Een behandelplan is natuurlijk geheel persoonlijk en bestaat vaak uit een combinatie van 1-op-1 gesprekken (verbale processen) en een Access BARS® behandeling of een van de overige lichaamsprocessen, bedoeld om beperkende overtuigingen los te laten. Vele cliënten voelen zich na één sessie al veel lichter en hebben na enkele weken al baat bij de veranderingen. In het slechtste geval heb je het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert je hele leven! Ben jij vergeten hoe het is om even helemaal geen zorgen meer te hebben? Dan raad ik je aan om samen met mij een sessie in te plannen.