Burn out hulp

Heb je het gevoel dat je lichamelijk en geestelijk op bent? Ben je de laatste tijd vergeetachtig, heb je geen zin meer om de deur uit te gaan en heb je een laag libido? Dan is de kans groot dat je met een burn-out te maken hebt. Een burn-out kan heel heftig zijn. Je doet op de werkvloer ontzettend je best, maar de resultaten zijn vaak ver van optimaal. Als je een burn-out hebt, dan is het verstandig om mij te benaderen voor burn-out hulp. Ik weet heel goed hoe heftig een burn-out kan zijn en ben ook op de hoogte van wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben. Ik help je dan ook graag om de burn-out te overwinnen. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek.

Een burn-out ontstaat niet zomaar

Het is goed om te weten dat een burn-out niet zomaar ontstaat. Je krijgt vaak pas last van een burn-out na lange periodes van stress. Belangrijk is dan ook om de signalen van je lichaam niet zomaar te negeren. Burn-out hulp is een must, want wanneer je door blijft werken met deze klachten zullen ze alsmaar erger worden. Wanneer je last hebt van een burn-out is de werkdruk mogelijk te hoog, maar ook andere factoren kunnen een rol spelen. Wellicht heb je veel stress vanwege factoren in je privéleven of misschien ben je stressgevoeliger dan gemiddeld. Na een korte intake ben ik in staat om in te schatten van waaruit je onbewust functioneert, wat mij bij de bron brengt van de stressfactoren. Dit ligt voornamelijk verstopt in beperkende overtuigingen die we lang geleden hebben opgedaan zonder dat we dat in de gaten hadden. Dit komt ergens later in je leven tot uiting en je hebt geen idee hoe je het kunt stoppen. Ik kan jou de tools in handen geven waardoor je wel weet hoe je dit kunt veranderen en je leven met meer gemak en plezier kunt ervaren. Doe deze test om te kijken welke mate van ontspanning jij toelaat in je leven: 

Naast burn-out hulp, biedt ik ook hulp bij stress

Wanneer je last hebt van een burn-out, dan raad ik je aan om contact met mij op te nemen voor burn out hulp. Heb je geen burn-out, maar kamp je wel veel met stress? In dat geval kun je ook bij mij terecht voor stress hulp. Wacht niet te lang met hulp zoeken wanneer je veel stress hebt, want vaak is het slechts een kwestie van tijd voordat dit tot een burn-out leidt. Stress kan ook te maken hebben met negatieve gedachtepatronen die in het verleden zijn ontstaan. Ik kan je helpen om bewuster te worden van negatieve gedachtes en om hier beter mee leren om te gaan.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van burn out hulp? Neem dan gerust contact met me op. Ik plan graag een eerste afspraak met je in. Mijn doel is om jou de tools in handen te geven om van je burn-out af te komen.