Coach Rotterdam

Ben je op zoek naar een coach in Rotterdam die jou de tools kan overhandigen zodat jij in je volste kracht kunt staan? Heb je al een lange tijd last van stress of denk je dat je zelfs tegen een burn-out aanzit? Laat mij je dan helpen om alle gedachten en gevoelens onschadelijk te maken die ervoor zorgen dat jij niet volledig kunt zijn wie je bent. Als coach zorg ik voor een goed lichamelijk en geestelijk welzijn zodat jij je ware potentie kunt laten schitteren. Kom erachter wat ik als lifecoach in Rotterdam allemaal voor je kan betekenen!

Coach Rotterdam

Schakel een coach in Rotterdam in voor jouw welzijn

Het onderhouden van jouw lichamelijk en geestelijk welzijn is enorm belangrijk. Want jouw welzijn heeft een enorme impact op je keuzes en op anderen. Door de vele gebeurtenissen van het leven wordt jouw welzijn beïnvloed en gevormd. Sommige gebeurtenissen kunnen resulteren in een beperkende overtuiging. Denk daarbij aan gedachtes zoals, je nooit genoeg voelen om iets te doen of als je iets doet het waarschijnlijk toch nooit goed genoeg zal zijn. Het zijn beperkende overtuigingen die zorgen voor een negatief zelfbeeld. Ze kunnen leiden tot enorme stress en zelfs een burn-out.

Als coach leer ik je graag methoden en technieken om de bron aan te pakken. Door 1-op-1 sessies leer ik je positiever te denken. Want een positieve mindset bepaalt je gedachtes, gevoelens en emoties. Ik zorg voor de juiste tools maar jij bent uiteindelijke degene die het doet! 

Kies voor een coach in Rotterdam bij een burn-out

Heb je al een lange tijd het gevoel dat je lichamelijk en geestelijk geen energie meer over hebt? Heb je klachten zoals vergeetachtigheid en geen zin meer om de deur uit te gaan? Dan kan het zijn dat je in een burn-out zit. Vanuit eigen perspectief denk je dat je veel doet of juist veel te weinig. Dit wordt een vicieuze cirkel die van kwaad naar erger kan gaan. Als je denkt dat je te maken hebt met een burn-out is het verstandig om een coach in te schakelen. Je kunt bij mij terecht voor rust en ik leer je technieken om stress te verlagen. Door persoonlijk 1-op-1 sessies verdiep ik mij in jouw situatie en kom met doeltreffende oplossingen.

Een van de behandelmethode die ik gebruik is Acces BARS. Deze techniek wordt veel gebruikt bij stress. Door 32 punten aan te raken op het hoofd valt er een enorme last van je schouders. Het is als het ware een ‘reset-knop’. De behandeling Acces BARS in Rotterdam zorgt voor ontspanning waardoor je negatieve emoties en gedachtes los kunt laten.