Life coach Rotterdam

Ben je de laatste tijd zeer vermoeid en heb je last van klachten zoals vergeetachtigheid, een laag libido of geen zin om de deur meer uit te gaan. Dan is vaak sprake van onderliggende problemen. Soms ben je bewust van deze problemen, maar het kan ook voortkomen uit het onderbewuste. Zoek je een life coach in Rotterdam die jou de tools kan overhandigen zodat jij in je volste kracht kan gaan staan? Wil jij stress verlagen en genieten van het leven? Dan ondersteun ik je graag in dat proces. Je kunt tijdens onze 1-op-1 sessies al je vragen stellen. Door mijn specifieke behandelmethode kom je volledig tot rust. Dan kunnen we gaan focussen op jou en hoe jij je ware potentie kunt laten schitteren.

Life coach Rotterdam

Haal het meeste uit het leven door een life coach in Rotterdam

Zou je graag het meest uit het leven halen maar word je continue tegengehouden door negatieve gedachtes? Dan kan ik je als life coach helpen. Negatieve gedachten komen voort uit ervaringen in het leven. Het resultaat is vaak dat je beperkende overtuigingen creëert. Beperkende overtuigingen houden je tegen in het dagelijks leven. Negatieve gedachten kunnen zich ook lichamelijk manifesteren. Dan gaat het vaak van kwaad naar erger. Vaak kun je aankloppen bij vrienden of familie, maar het kan ook fijn zijn om een objectieve coach in te schakelen. Uiteindelijk ben jij degene die het meeste uit het leven kan halen. Als life coach bekijk ik jouw persoonlijk situatie en kom ik met de juiste tools.        

Schakel een life coach in Rotterdam in bij een burn-out

Heb je de laatste tijd last van vele klachten zoals vergeetachtigheid, laag libido of gebrek aan energie? Dan kan het zijn dat je in een burn-out zit. Werk, gezin en de maatschappij kunnen veel druk uitoefenen op jouw welzijn. Soms heb je al lange tijd last van klachten maar trek je maar niet aan de bel. Een burn-out loert dan om de hoek. Als life coach kan ik je helpen een burn-out te overwinnen. Door mijn kennis en ervaring zorg ik voor een persoonlijk aanpak waarbij je de beste tools krijgt om stress te verslaan.

Life coach Rotterdam

Ontdek een bijzondere behandelmethode bij een life coach in Rotterdam

Als life coach in Rotterdam gebruik ik een bijzondere behandelmethode zodat u volledig tot rust kunt komen. De behandelmethode heet Acces BARS en wordt veel gebruikt bij stressverlaging. Tijdens de behandeling raak ik 32 punten aan op het hoofd zodat u volledig tot rust komt. De behandeling is bijzonder effectief waardoor u zich kunt focussen op uw doelen in het leven. U kunt bij mij terecht als u de behandelmethode Acces BARS in Rotterdam zoekt. Samen zorgen we ervoor dat jouw ware potentieel naar boven komt, zodat je optimaal kunt genieten van het leven!