Welzijnscoach

Er zijn momenten dat het wel eens wat minder gaat. En soms zit alles tegen. Je hoopt op betere tijden, maar het lijkt buiten je bereik. “Je kunt ook hulp zoeken”, hoor je dan om je heen. Heb je ooit wel eens bedacht waarom dat veel mensen zo tegen staat?

In de gedachte dat we hulp nodig hebben zit een leugen verstopt. We hebben namelijk geen hulp nodig, want we zijn in staat om het zelf te doen en sterker nog, jij bent de enige die het kunt voor jezelf. We hebben alleen nog niet de juiste tools in handen gekregen om dat op de best mogelijke manier te realiseren. Als welzijnscoach ben ik er om jou de tools aan te leren waarmee jij in je volste kracht kunt staan. Alle gedachten, gevoelens en emoties die ervoor zorgen dat jij niet volledig kunt zijn wie je bent en je ware potentie laat schitteren, ga jij leren onschadelijk te maken.

Als welzijnscoach help ik je bij je lichamelijk en geestelijk welzijn

De kleinste gebeurtenissen uit ons leven, als kind en ook als volwassene, kunnen veroorzakers zijn van beperkende overtuigingen die ons, zonder dat we het door hebben, vast zetten op bepaalde momenten in ons leven. Beperkende overtuigingen komen voort uit die momenten dat we hebben besloten dat we nooit iets goed kunnen doen of hoe goed we het ook doen, het nooit goed genoeg zal zijn. Hier zijn talloze voorbeelden van te bedenken, maar hier krijg je vast al een beeld bij om in te zien waar beperkende overtuigingen kunnen ontstaan. 

Die beperkende overtuigingen worden vastgezet door de oordelen die we ontvangen en de oordelen die we hebben op onszelf. We zijn namelijk ontzettend goed in het veroordelen van onszelf. En het zijn die oordelen die de beperkende overtuigingen vast zetten in het cel geheugen van ons lichaam waardoor we lichamelijke klachten gaan ontwikkelen. Dit kan dan gaan om fysieke pijnen, maar ook rusteloosheid, slapeloosheid of gewoon een negatieve stemming waar je niks aan lijkt te kunnen doen. Lees hier ook meer over bij stress hulp en burn out hulp. Als welzijnscoach leer ik je methoden en technieken om je fysieke en mentale klachten bij de bron aan te pakken: het oplossen van de beperkende overtuigingen. En ik hoor je al denken “Hoe gaat ze dat dan doen?”. Zoals ik al aangaf zetten wij van alles vast in het cel geheugen van ons lichaam. Door middel van een vraagtechniek gaan we naar dat punt in jouw lichaam waar je het hebt opgeslagen en stel ik jou in staat om het los te laten. Je zult ervaren dat uiteindelijk jij degene bent die dit doet. Ik begeleid je puur in de wijze waarop je dit doet.

Ik leer je ook om positiever te denken

In het leven gaat het niet alleen om een positieve mindset. Begrijp me niet verkeerd! Een positieve mindset kan je heel ver brengen, echter wanneer bepaalde gedachten, gevoelens en emoties de overhand krijgen, volstaat het hebben van een positieve mindset simpelweg niet. Het gaat om het wegsturen en onschadelijk maken van alle gedachten, gevoelens en emoties die jou zwaar maken. En in een paar stappen leer ik jou deze zeer eenvoudige technieken waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

Wat kan ik als welzijnscoach voor jou betekenen?

Naast 1-op-1 sessies waarbij ik door middel van vraagtechnieken de bron van jouw klachten aanpak, ben ik tevens bekwaam om het proces van loslaten te ondersteunen met verschillende lichaamsbehandelingen. Dit zijn behandelingen waarbij je op een behandeltafel gaat liggen, je lichaam volledig mag ontspannen en de behandeling zorgt ervoor dat jouw lichaam de blokkades loslaat die het heeft opgeslagen. 

Wat als je er niet over hoeft te praten? Wat als je niet terug hoeft te gaan naar momenten waar je liever niet naar terug gaat? Wat als er een manier is waarbij je jezelf alleen maar hoeft toe te staan om het los te laten. Welke kracht en potentie kun jij dan weer kiezen te zijn om het leven te leiden waar jij zo’n recht op hebt? Ben je benieuwd naar wat ik als welzijnscoach voor jou kan betekenen? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek in te plannen. Of je nu last hebt van een burn-out of jezelf te hoge eisen stelt, samen kunnen we hieraan werken! Ik kan jou het steuntje in de rug geven dat jij nodig hebt. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.